SEB Next Generation

50 invitert til Stabekk

50 invitert til Stabekk

Artikkelen er skrevet av Torger Bjørnstad

14. -15. februar var det interregional storsamling i SEB Arena. Blant annet sto spaghetti og marshmallow på programmet.

 - He, he – ikke for å spises, men som pedagogiske verktøy for fremme planlegging og samarbeide forklarer ansvarlig for samlingen, Aslak Paulsen fra NTF.

- Spillerne deles i lag og utfordres til tårnbygging ved bruk av Marshmallow og Spaghetti. Selve byggingen skal gjennomføres uten verbal kommunikasjon og det er kun lov å kommunisere gjennom gestikulasjon og kroppsspråk. Gjennom å ikke kunne kommunisere verbalt oppdager spillerne hvor mye de kommuniserer via kroppen, gestikulasjon og mimikk, forklarer Paulsen.

Tårnbyggingen var et ledd i undervisningen om taktikk og samarbeid. Samlingen hadde også spesielt fokus på innspilling, fysisk trening og sparring med taktikk oppfølging.

Trenerteamet denne helgen besto av Christian Ruud, Markus Berg, Joakim Karlsson, Martin Lager (Magnat), Ole Storhaug, Espen Foss

- I treneres øyne var dette en bra samling med mange spillere tilstede. En del av spillerne var frem og tilbake mellom SEB arena og Oslo Tennisarena, og noen måtte dessverre takk nei, fordi det også var ITF kvalifisering denne helgen, sier Aslak Paulsen.

39 spillere gjennomførte samlingen.